4327

Türk mühendislerin geliştirmiş olduğu yerli kamyon Ford F-max, Dünya’nın en büyük ticari araç fuarlarından Hannover Uluslararası Ticari Araç Fuarı 2018’de ilk kez Dünya arenasına çıktı ve yılın kamyonu seçildi. 

Türk mühendislerin geliştirmiş olduğu yerli kamyon Ford F-max, Dünya’nın en büyük ticari araç fuarlarından Hannover Uluslararası Ticari Araç Fuarı 2018’de ilk kez Dünya arenasına çıktı ve yılın kamyonu seçildi. Transit ailesinin ardından çekicisi F-Max‘i Almanya’ya götüren marka, beraberinde çok önemli bir ödülü de ülkemize getirdi. Uluslararası Yılın Kamyonu Yarışması’nda (IToY) 23 Avrupa ülkesinin önde gelen sektörel gazetecilerinden oluşan bağımsız bir jüri tarafından yapılan oylama içerisinde olan F-Max, “2019 Uluslararası Yılın Kamyonu” ödülüne layık görülerek büyük bir başarı gösterdi.

Ninkasi Araç Buzdolapları, 2005 yılından bu yana özel tasarım araç buzdolapları ve Ar-ge alanlarında hizmet vermektedir. Hizmet verdiğimiz bir çok firma gibi Ford’da araç buzdolapları için Ninkasi’yi tercih ediyor. Ülkemize ödülle dönen ve Türk mühendislerin geliştirdiği Ford F-max’da Ninkasi konforu ile yollara çıkmayı bekliyor.

Tropikal iklim sınıfına uygun buzdolabımız +10°C ile -18°C arasında soğutma ve dondurma özelliklerine sahiptir. 60 Watt 12Volt/24Volt DC yada güneş paneli ile çalışabilen buzdolaplarımızda akünüzün boşalmaması için akü kontrolü mevcuttur. Ürünlerimiz farklı ebat ve derinliklerde satışa sunulur. Ek olarak talepleriniz doğrultusunda özel projeler ve ürünler de geliştirilmektedir.

Yerli üretim ve Türk mühendisliği ile üretilen araç buzdolaplarımızda 3 yıl garanti bulunmaktadır. Ürünlerimizde, gerçekleşebilecek bir çok aksi durum için gerekli koruma sistemleri mevcuttur. Ürünlerimiz dayanıklılık ve diğer tüm testlerden başarıyla geçtikten sonra satışa sunulur. Çeşitli zamanlarda yapılmış özgün tasarımlarımız ve araç buzdolaplarımız Türk Patent Enstitüsünden alınan Patent ve Tasarım Tescil belgeleri ile korunmaktadır.